Testissä HOAX

Mikäli hyvä ruoka, pinkki väri, glitter ja yksisarviset yhtään innostavat, niin suosittelen ehdottomasti käymään!


Vietimme puolison kanssa 11. vuosipäiväämme viime torstaina. Puoliso ehdotti, että pitäisikö meidän vain hakea kotiin mättöä, sillä olin ihan naatti. Onneksi kuitenkin lähdimme väsymyksestäni huolimatta keskustaan: saimme testata HOAX-nimisen vegaaniravintolan, joka avattiin viime viikolla tänne Tampereelle. 

Mikäli hyvä ruoka, pinkki väri, glitter ja yksisarviset yhtään innostavat, niin suosittelen ehdottomasti käymään! Menun voi tsekata etukäteen täältä. Itse tilasin Hunky Dory Brgr:n, jossa oli korianteri-vegekanaa, avocado-vetadippiä, tomaattisalsaa, tryffeliveganeesia. Lisäksi otin ranskalaiset valkosipulidipillä. Maut olivat todella mainioita ja toimivat hyvin yhteen. Ainut miinus oli ruoan suolaisuus, sillä loppuateriasta tuntui, etten maistanut enää mitään muuta. Toisaalta, olen todella suolaherkkä (lisään tosi harvoin suolaa ruokaan, kun kokkaan). Ensi kerralla tilaisin varmaan pelkän hampurilaisen ilman ranskalaisia, koska ateria oli niin täyttävä, että suorastaan kierin ravintolasta ulos.

Yleisvaikutelma on aivan ihana ja henkilökunta mukavaa. HOAXissa ruoat tilataan tiskiltä, mikä tuo rentoa tunnelmaa. Ravintolan värimaailma sekä yksityiskohdat on kauniisti suunniteltu. Oli ihanaa saada sekä hyvä ateria että silmänruokaa siinä samalla. Käykää ihmeessä testaamassa, jos satutte olemaan Tampereella päin.

Ravintolassa oli paljon hauskoja yksityiskohtia. Violetti yksisarvinen toimi pöytänumerona.

Kommentit